Het logo van Karin Vos
divider

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Via telefonisch of mail contact ontvang ik jou naam, telefoonnummer en/of mailadres. Mocht je er voor kiezen om je aan te melden voor een van mijn diensten (individuele sessies, mindfulness training of yogalessen) dan ontvang je van mij een inschrijfformulier. Op dit formulier staat je naam, adres, leeftijd en mailadres.

Jouw adresgegevens gebruik ik indien nodig voor het uitschrijven van een factuur voor bijvoorbeeld werkgever of ziektekostenverzekering. Deze formulieren worden opgeslagen voor onbepaalde tijd en deze gegevens worden op geen enkele manier gedeeld met derden.

Je mailadres gebruik ik voor het versturen van enkele nieuwsbrieven per jaar.
Op het moment dat ik een nieuwsbrief rondstuur zal dat ten aller tijden een back copy zijn waarbij jouw mailadres niet zichtbaar is voor andere deelnemers. Mocht je liever geen nieuwsbrief mogen ontvangen dan kan je dit aangeven.

Je telefoongegevens worden gebruikt om aan te geven dat een les ivm met bijvoorbeeld ziekte niet doorgaat. 

Mocht je op een van de bovenstaande methodes bezwaar hebben dan kan je dit aangeven.

Persoonlijke adresgegevens op facturen kunnen worden ingezien als de belastingdienst besluit een inspectie te houden door mijn accountantskantoor. Hij deelt deze gegevens niet met derden.

Als je het bovenstaande goed doorgelezen hebt, hoef je niets te doen. Door mijn website te blijven bezoeken, je op te geven voor trainingen, individuele sessies of yogalessen, ga je akkoord gaat met het privacybeleid van Karin Vos.

AVG

Ik respecteer jouw privacy en bescherm de informatie die jij mij geeft.
Hiernaast geef ik duidelijk weer, hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga.

Heb je behoefte aan aanvullende informatie dan kan je me mailen op info@karinvos.nl of bellen op 06-20624003.