Het logo van Karin Vos
divider

“Yoga is personal. Everybody is different and Every Body is different”

Yoga brengt je weer in balans. Het zorgt voor meer ruimte in bijvoorbeeld het heup-, schoudergebied of borstgebied. Het maakt je bewust van spanning in je lichaam en helpt je je grenzen te ervaren en respecteren.
Je komt uit je hoofd (denken) weer in het voelen (je lichaam). Je slaapt beter, kan je beter concentreren en je lichaam wordt soepeler en sterker.

Mijn vorm van yoga is het beste te omschrijven als een combinatie van yin en yang, stevig en zacht, strekken en overgave. In ons dagelijks leven is veel gericht op presteren (yang). Daarnaast heeft het lichaam en geest echter ook rust en ontspanning (yin) nodig. Dit is het moment dat je nieuwe energie opdoet en je lichaam herstelt. Ik gebruik hierbij mijn kennis en ervaring van de Hatha yoga, Yin yoga, Dru Yoga en ontspanningsoefeningen van Van Dixhoorn. We eindigen altijd met een heerlijk ontspanning.

Je hoeft absoluut niet lenig te zijn om deel te nemen aan de yoga. Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom.
De oefeningen kunnen aangepast worden mocht er sprake zijn van een (tijdelijke) blessure. Stel me wel even voor de yoga hiervan op de hoogte (dit geldt ook voor ziekte of zwangerschap).

Benodigdheden.

  • Loszittende kleding.
  • Een grote handdoek.
  • Een flesje water.

Er zijn yogamatjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Je mag natuurlijk altijd je eigen spullen mee nemen.

Yoga!

Mogelijkheden:

Op de volgende dagen worden er lessen gegeven bij Studio Karin Vos:

Maandagavond 19.30 -20.45 uur
Woensdagochtend 9.00 - 10.30 uur
Donderdagavond 19.30 - 20.45 uur

Kosten:
€ 40,—per maand

Afbeelding Yoga stand