Het logo van Karin Vos
divider

Familie/gezin of groepsopstelling

En elke groep spelen onzichtbare overtuigingen en patronen of dit nu een familie is, een werkgroep of in een gezin. En elk lid van de groep, gezin of familie speelt een eigen rol.

Maar wat als je op een gegeven moment je beklemd gaat voelen in je rol.
Vaak horen hier terugkerende (levens)thema’s bij als steeds verlaten worden, altijd de verantwoordelijkheid dragen maar ook dingen zoals op je moeder lijken qua gedrag. Hetzelfde gedrag waar jij vroeger van zei dat je dat nooit zou laten zien! Of je relatie met een ander lid van de groep lijkt op die van jou en je vader/moeder/zus vroeger. Maar ondanks dat JIJ wel wil veranderen, lukt het niet! Je voelt je tegengehouden, vastzitten. Hierbij kan een opstelling je helpen.

In de opstelling:
- krijg je zicht op al die onzichtbare patronen die je tegenhouden
- hoor je hoe iedereen zich voelt in de groep, familie of gezin.
- wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte ligt.
- zie je welke familie/gezins of groepsleden met elkaar verstrikt geraakt zijn
- zie je wie uit liefde wat van een ander overgenomen heeft.

En
In de opstelling kunnen we hier op een zachte en liefdevolle manier verandering in brengen. Ik merk hierbij met bloesems van oa Bram van Zaalberg, www.bloesemremedies.com. De energie van de bloesem helpt om patronen (ook energie) te veranderen en te doorbreken. Zo kan er heling plaatsvinden wat voor iedereen ruimte geeft.

Recensie Karin opstellingen

Karin heeft mij tijdens de familie opstellingen, of in mijn geval gezinsopstelling, hele mooie inzichten gegeven.
Het was bijzonder om letterlijk voor me te zien hoe de dynamiek tussen ons in het gezin is. Wat de afstanden zijn en hoe we wel of niet in verbinding met elkaar staan.

Tijdens de opstellingen werd het heel duidelijk hoe we er als gezin op dat moment voor stonden. Wat de ‘pijn’ voor een ieder was en waar er een stuk geheeld mocht worden. Er kwam hierdoor direct meer rust in ons gezin en voor mijzelf was het zo enorm fijn om ook begrip te hebben voor bijvoorbeeld mijn man. Ik snapte door de opstelling van hem hoe hij zich voelde en dat besef had ik daarvoor echt totaal niet.

Als je inzicht wil in wat er nu eigenlijk precies speelt in jezelf, je familie, je gezin. Dan kan ik deze ophelderende sessie bij Karin je van harte aanbevelen.

Prijzen

Duur van de opstelling is ongeveer twee uur.
De kosten hiervoor zijn € 150,00
Zakelijk gelden er andere tarieven.

Wil je meer informatie of even overleg dan kan je me een mail sturen of bellen.

Afbeelding Wierook